Första sommarlunchen


Nu eller i alla fall snart mååååste man väl ändå kunna säga att det är sömmar? Det kändes i alla fall så häromdagen när jag var på lunch hemma hos Stephanie, som har grundat Soft Goat. 
Här trillade jag in. Ser ni mig? Andan i halsen som vanligt hahahah. Men jag lovar, efter det här njöööt jag i solen medan jag åt kan jag säga er! Jag vet inte hur många gånger jag sa till dem vid mitt bord ”det är så underskattat att bara få SITTA NER utan att springa runt efter barn! Jag älskar att bara SITTA NER!” hahah.

Det är en SORG i mitt hjärta att vi flyttar ut 1a juli ifrån vårt hus. För jag kommer ju knappt hinna duka upp en enda middag eller lunch innan dess?! Varje helg är uppbokad med bröllop, vår egna utflyttningsfest, midsommar och sen bara flyttpacka?!?! Panik.

Mums på Alexia och den här tjocktröjan ifrån *trumvirvel*…. Soft Goat haha.

Här berömde jag Steffies otroligt vackra hus! Jag är så avis att jag dör nästan. En riktig dröm. Precis som hennes klädföretag.

Det blir så svart på vitt hur coola och tunga kvinnor jag har runt mig i min bransch (inte bara influencers alltså, utan stylister, entreprenörer, poddare, journalister, designers aaaa u name it) när jag går på såna här luncher. Och som vanligt sprack jag av stolthet över dem. Och att få sitta i SAMMA RUM som dem?! Wtfffff. Jag bryr mig inte om folk tycker att mitt arbete och jobb är ytligt och oviktigt. Men efter såna här luncher känner jag ba ”ge f*n i att säga ett enda ont ord om dessa kvinnorna!!!” haha.

Här står jag tex med Andrea, som förra året skolade om sig till mäklare och BAM så blev hon Stockholms toppmäklare och säljer pissssssfeta hus. Vem gör ens en sån resa på så kort tid?!

Ja och här ser ni mig!!!! Eller ehhhh okej det fattar väl jag med att det inte är det man kollar på. Utan the one and only Amanda Shulman.

Haha, satt i alla fall och pratade hus och hur det är att ansöka om bygglov i Nacka kommun med Michaela Delér. Ni har väl sett hennes mobilskal som hon har designat btw? Jag har ett blått i flätat veganskt läder som jag ÄLSKAR.

Tack för att ni fick mig i sån sommarvibe Soft Goat! Deras nya sommarkollektion är inspirerad utav västkusten. Och jag har haft på mig denna tröjan dygnet runt sen eventet! Mums mums mums.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi