Veckan i bilder – min nya praktikant, festmiddagar, utflykter och kompishäng.

Varför är maj den månaden som alltid går snabbast varje år? Jag fattar inte? Aja. Idag är det söndag, så nu tänker att jag kör ett axplock med bilder ifrån förra fredagen. Dvs de senaste 10 dagarna. Håll i er!

Gugge har fått en ny sommargarderob. Det mesta köptes ifrån Sellpy och Tradera (linnebyxor/linneskjortor som inte går att hitta i butik idag nomnom). Men några nya frottéplagg har han fått också. Bla dessa shortsen ifrån H&M. Tröjan är ifrån Arket.

William är inne i sitt livs bästa ålder måste jag säga?! Så mysig som han är nu har han inte varit sen han föddes (1år och 2mån). Den 1 meter långa hunden ska med prick överallt. Göll.

Förra helgen kom min göteborgskömpis Emelie och hennes Christofer och Stella hit och bodde hos oss. Så mysigt <3 Och det är ju så j*vla underbart när ens män råkar vara kopior utav varandra. Nu ska det planeras semester ihop inför sensommaren! Jag vill till Ibiza men dom andra har lagt sina röster på Frankrike eller Italien.

Vi drog med dem på ettårskalas för Märta hemma hos våra vänner Ebba och Erik som också bor härute. Man hatar ju inte när vänner ifrån olika gäng klickar heller för den delen.

Och sen ville vi visa dem någon restaurang i Stockholm som dem kanske inte hade besökt. Det fick bli Spesso! Det var så varmt uppe på takterassen att jag ville slita av mig kavajen. Första middagen i år där skinnbyxor blev för varmt. Jag älskar ”DEN FÖRSTA” av allt varje sommar. Oavsett vad det är.

Jag valde vildsvinsragun som vanligt, men den var godare i höstas när jag åt den sist.

Sen åt vi gofrulle ihop. Yoghurten åts självklart ur skålar jag köpt på loppis.

Förrätten åt vi också på loppistallrikar. Minns ni dessa? Svarta? Som jag köpte i påskas i Skåne? Jag älskar dom så mycket att jag går AV. Dom små ”namnhållarna” (vad heter det?) är små svanar i äkta silver som jag köpte förra påsken i Skåne på en annan loppis. 6st för 40kr!

Vi åt paella och drack sangria till huvudrätt. Efterrätt orkades inte med. Men uppe till 02 var vi! Vi var ett slutkört gäng när vi vaknade på söndagen.

Gugge åkte på variga ögon och efter tre dagar pratade vi med en läkare som trodde att det var pollen. Men såhär i efterhand tror jag ändå att det var en ögoninflammation haha. Stackarn. Jaja det gick över på fyra dagar? Vattkoppor har vi också hunnit vaccinera William emot, så den skiten slapp han när det gick på föris. Poncho ifrån Lindex Kids.

Jobbveckan startades med möten. Bla på H&M’s showroom. Hahaha dom gjorde om det efter att vi hade signat vårt nya hus. Och när jag kom in där skrek jag rätt ut. Det var ju exakt så vi hade tänkt möblera i vårt nästa boende!!!!! Jag LOVAR. Vi har ju en sån här röd fåtölj, som vi tänkte byta ut mot två i ”orange” skinn istället. Och sen aliminiumbord. Ville bara skriva det nu så att ingen tror att jag har kopierat dem sen hahaha. Utan great minds think alike osv osv!!! 

Jag och min ena syrra Olivia har skämtat om att hon är min assistent. Och i förra veckan blev det sjukt nog så att hon började praktisera hos mig 1-2 dagar i veckan haha!!! Sån lättnad för min del. Hon vantrivs säkert.

Sen har det plåtats rätt mycket bilder! Alla är dock redan ”förbrukade” på min Instagram. Så jag har fortfarande inget ”lager”. Hatar deeee.

När jag skulle spricka in på toa under en kampanjfotografering så hittade jag vääärldens finaste café. Så imorgon ska vi fota ett jobb där! Minns dock inte namnet, men ska skriva upp efter imorgon!


Jag fick avboka alla events som jag egentligen gärna hade velat gå på. Men lunchen med Soft Goat hann jag med (läs mer om den i ett inlägg längre ner i bloggflödet).

Jag har hunnit göra naglarna också. Det vankas ju bröllop och kampanjplåtningar och då är jag inte riktigt bekväm i mina korta avbitna stumpar. Jag har dock hållit mig länge nu. Dessa är bara en förstärkning som Frida gjorde på mina vanliga naglar.

I onsdags var det Förskolans Dag, så då vankades det vernissage. Gugge gillar inte att rita, men att plaska i vatten och forma lerklumpar som bajskorvar är han sanslöst begåvad på.

Jag har köpt linnebyxor i present till P och hittade samtidigt en ny baddräkt som inte halkar ner och blottar brösten ELLER blir string i fiffi (!!!!!!). Ifrån H&M. Vill ha den i alla färger nu. Så är det när man är lång vettni! Hela min outfit är btw därifrån också haha. Förutom väskan som är ifrån Arket.

Köpte även nya växter till innergården ifrån Blomsterlandet när jag ändå uträttade ärenden. Men dom har jag fortfarande inte hunnit plantera än så dom dör väl imorgon som senast 🙂

Vi har jobbat ifrån båten också! Geniiiiiidrag.

Oh lord vad jag har saknat båtoutfits. Vitt vitt vitt och marinblått for the win. En kombo jag aldrig bär annars haha.

Har såklart poddat som vanligt! Melina var tillbaka i studion efter 2v uppehåll efter förlossningen av lilla Jack<3 Veckans avsnitt heter ”Beyonce och Jay Z såg mig på strippscenen!”. Det är min story deeee. Lyssna här (klick!)

Ätit fishtacos till middag. Visste ni att jag alltid har tortillabröd hemma så att man alltid kan slänga i lite vad som helst? Taco och wraps e ju livets liv.

Något annat som var LIVET LIV var att ta med Gugge till ett lekland. Hittills har jag hållit mitt löfte om att göra något enskild med honom en gång i veckan. Och lyckan i hans ögon var ooooslagbar. Han sa ”gul” och ”blå” för första gången också.

Sen har vi åkt och kikat på nya huset med byggaren för att måtta inför det kommande garaget. Det pissregnade ute men jag kände mig så så trygg så fort jag satte foten i gruset <3 Vill ni se lite byggtankar får ni spana in vårt huskonto på IG @ellinorlofgren_house
Jag och P körde även en spontan drinkkväll med kompisar i stan. Det här är ifrån Dramatens nya takbar. Men vi hängde mest på Hallvylska och avslutade med en sväng på Tjalans. När dom andra gick vidare åkte vi hem.

Vi har grillat ute på en hästgård också. William var euforisk över alla djuren.

Gugge och Amelia fick leka en sväng idag när vi hämtade upp P efter ett Formel 1 race. Hans hängselbrallor är ifrån Lindex.

Utöver det så har vi bockat av massa jobbsaker idag för att underlätta veckans megahetsiga schema. Jag har tre viktiga deadlines + längre poddinspelning än vanligt. Och mellan onsdag-söndag så åker vi ner till Linköping för bröllop. Samtidigt så behöver jag behöver ta det tyngsta lasset på barnfronten. Jag har ingen aning om hur detta ska gå ihop! Menmen allt går!!!!

Nu är det bara en vecka kvar utav maj, SEN ÄR JUNI HÄR <333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi