Vi har fått nycklarna – äntligen flyttar vi in!

Här satt vi och åt middag ikväll, jag, P och hans mamma och moster. Dem har varit här för att avlasta oss i flytten, vilket har varit så extremt tacksamt. Över 150 lådor är redan uppackade (gråtemoji).

Själv försöker jag och P bolla jobb med koordinering av flytten, packa upp lådor när vi hinner, ta emot byggare om vartannat för 0lika genomgångar och bolla småbarnsliv. Ah ni hajar.

Vi har ju inga utemöbler, men eftersom att det är så SINNESSJUKT varmt och fuktigt ute just nu (hej migrännnn) så bar vi ut matbordet för middag utomhus tills solen hade gått ner. Jag satt i kortkort klänning och frös prick noll. Älskar sensommarn.Så skönt att ha fått upp grill och pizzaugn och några få krukväxter i alla fall (samt ha rensat till dem RIP mitt citronträd som har fått typ löss?!). Vi lämnde kvar typ alla träd och blommor i förra huset iom att köparna även ville ha våra krukor haha. Herregud det känns som att vi inte äger någonting, men samtidigt känns det som att vi har en miljard saker.

Men I ALLA FALL idag är det onsdag. Och flyttlasset gick i måndags. Så jag tänker att vi backar bandet två dagar…

För då klev vi in i huset för första gången sen i vintras (med besiktningsmannen). Inte en enda pinal fanns i huset då, och vi var rädda för att få upp ohärliga känslor. Tänk om huset inte alls kändes så bra? Inte hemtrevligt? Fler skavanker än vad vi hade lyckats se på den korta visningen? Ja ni hajar.

Men nej, lyckligtvis blev det inte så. Tvärtom. Vi alla i familjen fällde lyckotårar.

Min toalett.

Dusch och bastu i anslutning till trädgården och det framtida poolområdet.

Hall. Allt kommer att bli så fint så fint sen. Även om det är nice nu också. U get ma point.

Gång mellan kök och…

Gäst WC.

Sa jag att vi har haft en betongkille här? Tyvärr dök några problem upp, vilket gör det svårt att lägga betonggolv på hela nedervåningen. Men jag ska försöka att inte gråta över spilld mjölk. Nu kikar vi på andra alternativ istället.

Här kommer alltså golvet också att bytas ut, vid spisen (som går att snurra på yay!) i vardagsrummet. Glasskivan ryker illa kvickt då.

Prio ETT just nu har varit att William har ett mysigt sovrum. Så idag plockade vi ut en lååååång garderobslänga och ställde in två andra dörrar egentligen. Kändes onödigt att sätta på skjutdörrarna igen, för härinne kommer vi ändå att bygga in garderoberna med MDF-skivor osv. Så att dem blir såkallat ”platsbyggda” haha.

Vi hade en 90cm madrass över, som får agera soffa i Williams sovrum. Vi ska bara hitta några ben, så vi får under mer förvaring där. Hans säng står till höger i bild också. Och sen ska det måååålas. Jag gav mig på att tvätta bollhavet, men som ni ser blev formen helt förvriden ? ? Tror ni han märker något ? ?

Ja det var alla bilder jag hade ifrån nu. Denna var vår allra första middag i huset. Jag har inte sovit på typ en vecka, så jag ska försöka göra det nu. Mer bilder och framförallt videos inifrån och utifrån på huset hittar ni på @ellinorlofgren_house på IG som ni vet.

Hoppas ni tyckte att det var kul att se haaaaaj <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi