Positiva läkarbesked om hjärtat


Kavaj Röda Korset | Klänning & Skor na-kd | Smycken Safira | Väska Fendi

Ahhh vad skönt det är! Mitt senaste inlägg härinne handlade ju om att min hälsa inte har varit på topp. Och efter flertalet läkarbesök varje vecka under några månaders tid, landade tillslut mitt ärende hos en hjärtspecialist. Efter några månaders väntan så var jag där igår, och beskeden var positiva! Mina extraslag och hjärtklappningar verkar just nu inte komma ifrån något medfött hjärtfel eller att jag har fått en hjärtinfarkt. Så nu har jag bara ett sista prov kvar, en ansträningsövning där jag ska cykla och få upp pulsen. Men läkaren trodde sannolikt att de värdena skulle se bra ut!

Nu är det bara några fler veckors väntan, men när det positiva beskedet kommer kan jag gå tillbaka till min ADHD-medicin (som jag inte fått äta på några månader pga centralstimulerande). Under tidens gång har jag även börjat äta betablockerare för min migrän (som tyvärr inte hjälper) men däremot så är ju dem pulssänkande. Vilket är bra i mitt fall!

Jag har även besökt en optiker för att få nya glasögon, och för att kunna börja med linser. Men tyvärr, pga mitt brytningsfel, så passar inga linser alls hittills. Vilket känns surt. Men men, då får jag väl bara leva med att ha glasögon även på fester, bröllop etc! Inte så mycket att göra åt. Nu vet ni i alla fall! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi